Leveringsvoorwaarden

Lubron waterontharders
augustus 2019

Onderstaande leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Lubron Waterbehandeling.

Bestelling

Via de website www.waterontharder.nl wordt de bestelling verzonden naar Lubron Waterbehandeling. De aanvrager ontvangt een bevestiging van de bestelling. Hierin zijn opgenomen: de waterontharder, installatiekosten (zie ook ‘installatie en meerkosten’), voorrijkosten en 1 jaar zout.

Lubron Waterbehandeling selecteert een installateur. Alle in de Lubron waterontharder.nl-database opgenomen installateurs zijn erkende installateurs die zijn aangesloten bij Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI). Zij zijn niet in dienst van Lubron. Lubron Waterbehandeling kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het handelen van de installateur.

De gekozen installateur neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om de bestelling met u door te spreken en een afspraak te maken voor de installatie van de waterontharder. 

Installatie en meerkosten

In sommige gevallen kan de definitieve prijs afwijken, doordat de installatie extra werkzaamheden met zich meebrengt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er extra leidingwerk moeten worden gelegd. De installateur brengt u hier vooraf van op de hoogte. Er kunnen meerkosten in rekening worden gebracht indien:

  • De afvoer zich op meer dan 2 meter van de installatie bevindt. Maximale extra kosten: €200
  • Het stroompunt (230WCD) zich op meer dan 2 meter van de installatie bevindt. Maximale extra kosten: €200
  • De waterleiding zich op meer dan 2 meter van de installatie bevindt. Meerkosten: €35 per strekkende meter

Betaling

Betaling geschiedt na installatie en ingebruikstelling van de waterontharder. Betaling wordt gedaan aan de installateur. U ontvangt daarvoor een factuur van de installateur. De betalingsvoorwaarden van de installateur zijn van toepassing.

Niet goed geld terug actie

Wanneer u een waterontharder op proef neemt, betaalt u de ontharder inclusief de installatiekosten na ingebruikname. Als u na drie maanden niet tevreden bent, ontvangt u de kosten van de waterontharder terug van de installateur, minus de standaard installatiekosten van € 485.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen n.a.v. de installatie, verzoeken wij u in eerste instantie contact op te nemen met de installateur. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het product of de dienstverlening van Lubron, neem dan contact op met onze service-afdeling.