Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden Lubron – augustus 2017

Onderstaande leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Lubron Waterbehandeling.

Offerte en prijs

Het offertetraject geschiedt in twee stappen:

  1. Initiële offerte via website
    Offerteaanvragen via de website www.waterontharder.nl zijn vrijblijvend. In deze initiële offerte zijn alle kosten opgenomen, inclusief de waterontharder, installatiekosten, voorrijkosten en 1 jaar zout. In het overgrote deel van de aanvragen zal deze prijs ook de definitieve prijs zijn. De selectie van een installateur is onderdeel van de aanvraag. Alle in de database opgenomen installateurs zijn erkende installateurs die niet in dienst zijn van Lubron. Lubron Waterbehandeling kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het handelen van de installateur.
  2. Definitieve offerte
    De gekozen installateur neemt binnen 4 dagen contact met u op en zal de situatie voor de plaatsing met u bespreken en eventueel langs komen om de situatie te bekijken. In sommige gevallen kan de definitieve offerteprijs afwijken, doordat de installatie extra werkzaamheden met zich meebrengt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er extra leidingwerk moet worden gelegd. De door u geselecteerde installateur brengt u hier vooraf van op de hoogte en u ontvangt een nieuwe offerte, waarna u kunt beslissen.

NB. Het is mogelijk om met de installateur afspraken te maken over andere werkzaamheden. Lubron Waterbehandeling is geen partij in deze afspraken.

Installatie ingebruikstelling en betaling

Na akkoord op de offerte maakt de installateur een afspraak met u voor montage en ingebruikstelling van uw Lubron waterontharder. Betaling geschiedt na installatie en ingebruikstelling van de waterontharder. Betaling wordt gedaan aan de installateur. U ontvangt daarvoor een factuur van de installateur. De Algemene Verkoop & Leveringsvoorwaarden van de installateur zijn van toepassing.

Niet goed geld terug actie

Wanneer u een waterontharder op proef neemt, betaalt u de ontharder inclusief de installatiekosten na ingebruikname. Als u na drie maanden niet tevreden bent, ontvangt u de kosten van de waterontharder terug van de installateur, minus de standaard installatiekosten van € 485.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen n.a.v. de montage, verzoeken wij u in eerste instantie contact op te nemen met de installateur. Voor technische vragen over uw waterontharder, kunt u contact opnemen met onze service afdeling via info@waterontharder.nl.